Озониране на превозни средства

Много водачи на превозни средства се оплакват от неприятни миризми в купето. Част от тези неприятни миризми са в резултат на влагата, която остава в автомобила и образува гъбички. Озонът е перфектният „лечител“ за подобни проблеми.

Елиминирането на миризмата и замърсяванията може да е предизвикателство, поради това, че мръсотията е дълбоко проникнала в тъканите.

Ние от ОЗОНКО ще ви помогнем, за да се справите с този проблем. Озонът от нашите професионални озонатори ще достигне достатъчно дълбоко, за да се справи с неприятните миризми, с гъбичките, бактериите, вирусите и акарите. Озонът ще проникне във всяка цепнатина, включително в тръбите на вентилационната система и дори в климатика, така ще спомогне за цялостното почистване на въздуха в автомобила, ще проникне дълбоко във влакната на тапицерията и мокета и дори под седалките. Озонът окислява целият обем въздух в автомобилът и по този начин разгражда молекулите на вирусите, бактериите и миризмите, а не ги филтрира или маскира.

При закупуване на употребявано превозно средство един от най-големите проблеми е нежеланата миризма, вградена в тапицерията, тавана, мокета, особено ако автомобилът е бил на пушач или е возено животно. След еднократна процедура по озониране ще разполагате с освежен и миришещ на чисто автомобил.

Озонирането на таксиметрови автомобили, бусове и автобуси, където се возят много пътници е изключително подходящ освен за премахване на миризми, а също и за унищожаване на вируси и бактерии, особено в сезона с зачестила заболеваемост.

Озонът е газ който се разпада след около 30 мин. , така че няма никакъв риск за вашето здраве и за природата.
Свържете се с нас и за кратко време ще решим вашите проблеми. Можем да ви посетим на желано от вас място.

  • Озониране на автомобил – 55лв.
  • Озониране на БУС – 65лв.
  • Озониране на автобус – 80лв.